onsdag 6 augusti 2014

Äta måste vi ju oxå!

Kosten varierar... allt från pasta, egen grillad kebab på vår nya grillhink med locket inköpt in Järvsö, tonfisk på burk och så normal fisk!

Igårkväll beställde vi middag av Nicos, campingägaren. Vi måste beställa minst tre timmar innan och vi fick lite olika menyförslag. Men allt var enligt honom gott! Inte konstigt kanske att han så kanske.. Han föreslog bland annat fisk och vi frågade vilken sorts fisk och fick svaret: " normal fish". Ja vad säger man då? Ok, vi beställde normal fisk! När vi kom vid åtta var vi det enda gästerna där, fint dukat, och maten upplagd på små fat, tzatziki, romröra, fetaost, oliver och så en stor sallad till det plus bröd och dryck! Kände oss som drottningen och kungen! Den normala fisken kom in, varsin och den var utsökt god, ja allt var mycket gott! En mysig kväll som de enda betalande gästerna. Till saken hörde ju att det inte var så många andra på campingen.

På bilden ser ni att vi har mycket nytta av vår apelsinpress! Och frukosten är inte heller helt fel!.Grillen funkar toppen med!

Vi lovade att rekommendera campingen för våra vänner, så nu har vi gjort det! Och vi kan även rekommendera den normala fisken som vi fick veta sen hette Shipora!

 

 

Inga kommentarer: